Beytüşşebap Belediyesi tarafından Yürütülen içilebilir su çalışması yavaş yavaş olumlu sonuç vermekte ve Karşıyaka ile Tatar Mahallelerine temiz su verilmiştir. Diğer mahallelerimizde de geç saatlerde su hizmeti verilecektir.

Hayata geçirdiğimiz temiz içme suyu hizmeti için, Vatandaşlarımızdan evde kullanmış oldukları muslukları gereksiz yere açık bırakmamaları, özellikle bahçelerde içme suyunun kullanılmamasını rica ediyoruz. Aksi durumlarda cezai yaptırım uygulanacaktır.

Vatandaşlarımızın tarımsal sulama sıkıntılarını da en yakın zamanda gidererek su arkları çalışmalarına başlayacağız. Bu süreçte gecesini gündüzüne katıp büyük fedakarlık gösteren belediyemizin değerli emekçi kardeşlerimize ve destek veren halkımıza saygı gösterilip yapılan çalışmaları heba etmemek adına herkesin duyarlı davranmasını istirham ediyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.