Planladığımız tüm çalışmalarla ilgili Şırnak il Valimiz Sayın Cevdet Atay’la detaylı görüşmeler gerçekleştirdik Beytüşşebap Belediyesi meclis üyelerimizle birlikte ilçemizde derlediğimiz ve plânladığımız tüm çalışmalarla ilgili Şırnak il Valimiz Sayın Cevdet Atay’la detaylı görüşmeler gerçekleştirdik . Elzem ihtiyaçlarımızla beraber göreve başladığımız ilk günden itibaren yaptığımız ve bundan sonrada yapacağımız çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Valimizde gerekli tüm desteği sağlayacaklarını belirttiler. ilgi ve alakalarından ötürü kendilerine çok teşekkür ediyoruz.